Pohjoismaiden toiseksi suurin vahinkovakuuttaja

Vakuutusyhtiö Tryg

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (23 arvostelua, keskiarvo: 3,26/5)
Ladataan...

Joskus elämässä tapahtuu jotain ikävällä tavalla odottamatonta, vaikka emme niin haluaisikaan käyvän. Tällaisia vahinkotapauksia kattamaan on perustettu vakuutusyhtiö Tryg. Tryg on Pohjoismaiden toiseksi suurin vahinkovakuuttaja, joka tarjoaa yksityis- ja yritysvakuutuksia yhteistyössä Nordean kanssa.

Millainen tarve – sellainen vakuutus

Tryg tarjoaa kattavaa turvaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille, mutta ei maksata asiakkaillaan turhia maksuja. Tämä mahdollistuu tarkalla vakuutussuunnittelulla, johon saa apua ottamalla yhteyttä Tryg:iin puhelimitse, sähköpostitse tai kännykän tekstiviestillä. Myös Internet-sivusto osoitteessa: www.tryg.fi tarjoaa välineitä vakuutuksen suunnitteluun. Sivustolta löytyy tuhdin tietopaketin ja vakuutusten esittelyjen lisäksi vakuutuslaskuri, jolla oman vakuutustarpeen määrittely sujuu vaivattomasti.

Yksityisasiakkaille tarjottavista vakuutuksista yleisimpiä ovat koti- ja huvilavakuutus, sairaus- ja tapaturmavakuutus ja liikenne- ja autovakuutus. Lisäksi vakuutus on mahdollista saada matkavakuutuksena tai YoungLiving -vakuutuspakettina 15 – 28 -vuotiaille. Yritysvakuuttamisen puolella erilaisia vakuutuksia ovat liikenne- ja autovakuutus, tapaturmavakuutus, yritysvakuutus, yrittäjän tapaturmavakuutus, yrityksen Pro Henkilövakuutus ja YEL- ja TyEL -vakuutukset.

Toimiminen vahinkotilanteessa

Vahinkoilmoituksen tekeminen on nopeinta puhelimitse, sillä monissa tapauksissa korvauspäätöksen saaminen on mahdollista saman tien. Asiakaspalvelu myös vastaa puheluihin ympäri vuorokauden. Vahinkoilmoituksen voi toki tehdä myös kännykän tekstiviestillä tai lähettämällä postitse paperisen ilmoituksen, mutta vastaus korvauspäätöksestä tulee tällöinkin joko tekstiviestinä tai sähköpostina, sillä Tryg käyttää toiminnassaan ympäristöystävällistä paperitonta ympäristöä.

Tryg:in sivustolle on koottu myös toimintaohjeita erilaisia vahinkotapauksia varten.  Sivustolle tutustuva saa esimerkiksi tietää, milloin vahinko on sellainen, että vakuutusyhtiön lisäksi tarvitsee olla yhteydessä poliisiin. Sivustolla vahinkotilanteisiin etukäteen tutustuminen kartuttaa asiakkaan toimintavalmiutta todellisessa vahinkotilanteessa. Etukäteen varustautuminen ei ole turhaa, vaikka vahinkoa ei koskaan tulisikaan. Se on kuin vakuutusten kanssa muutenkin: ne on hyvä olla olemassa, vaikka samalla toivotaankin, ettei niitä koskaan tarvitsisi.