Kulta rahaksi

1 tähti2 tähteä3 tähteä4 tähteä5 tähteä (8 arvostelua, keskiarvo: 3,00/5)
Ladataan...

Kullan myyminen on monessa kohtaa järkiratkaisu, sillä kultaesineillä ei voi ostaa mitään ja käyttämättöminä ne vain pikku hiljaa hukkuvat jonnekin piirongin laatikkoon. Kullan vaihtaminen rahaksi ei myöskään ole vaikeaa, joten sen vaikeutta ei ainakaan voi pitää tekosyynä sille, ettei myisi käyttämättömiä kultaesineitään.

Kultatarjous vertaa parhaan hinnan

Internetissä toimii palvelu nimeltä Kultatarjous.fi, joka vertaa parhaat kullan tarjoajat. Sen kullasta maksamat hinnat ovat aina hyvät ja kestävät kyllä vertailun minkä tahansa kultaa ostavan yrityksen hintoihin nähden.

Kaikki kultalähetykset hoidetaan myös hyvin turvallisesti ja maksutta, joten asiakkaalle ei koidu kullan lähettämisestä mitään kuluja. Jos omien kultaesineiden lähettäminen tuntuu silti turvattomalta, on hyvä muistaa, että Kultatarjous.fi:n yritykset ovat vakuuttaneet kaikki kultalähetykset, joten taloudelliset tappiot eivät kaada, vaikka kultalähetys postituksen yhteydessä jotenkin katoaisi.

Katoamiset eivät tietenkään ole mitenkään yleisiä, mutta kultaesineitään myyvän mieltä voi kummastikin rauhoittaa tieto siitä, että kultakirjeet voidaan vakuuttaa jopa 10 000 euroon saakka.

Paljon tyytyväisiä asiakkaita

Kultaa ostavien yritysten tavoitteena ovat paitsi turvalliset kultalähetykset, niin myös 100 % tyytyväiset asiakkaat, mihin on pyritty muun muassa henkilökohtaisella ja laadukkaalla palvelulla.

Kullan muuttaminen rahaksi on yksinkertaista

Kultatarjous.fi:n toiminta on siis turvallista ja luotettavaa. Tämän lisäksi se on myös nopeaa ja helppoa. Kultaa myyvä tilaa itselleen aluksi maksuttoman Kultakirjeen kotiinsa ja pakkaa tähän kultaesineensä, jotka aikoo myydä.

Kultakirjeessä esineet matkaavat kultaa ostavalle yritykselle, jossa asiantuntijat arvioivat välittömästi kultaesineiden arvon. Tämä hinta välitetään asiakkaalle, joka tekee lopullisen päätöksen myymisestä. Myyntipäätöksen syntyessä asiasta tehdään sopimus ja rahat maksetaan myyjän tilille.

Kaikki tämä tapahtuu uskomattoman nopeasti, sillä omat kultaesineet saattavat olla muuttuneet rahaksi jo 24 tunnin kuluttua siitä, kun kultaa ostava yritys on vastaanottanut lähetetyn kullan.

Kulta rahaksi Arvio: 3/5. Yhteensä 8 arvostelua.